Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον Κυβερνήτη Antony Branchereau της Γαλλικής Φρεγάτας "Alize"

Νοέμβριος 20, 2014
jumbo-banner
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ

Συνάντηση είχε σήμερα 20.11.2014 στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος με τον κυβερνήτη κ.Antony Branchereau της γαλλικής φρεγάτας ALIZE , τον οποίο συνόδευε η Πρόξενος της Γαλλίας στη Ρόδο κα Αλίκη Μοσχή  . Στη συζήτηση  που έγινε υπήρξε εκτενής αναφορά στις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών , Ελλάδας και Γαλλίας . Συζητήθηκαν επίσης εθνικά θέματα , αλλά και ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις .
Έγινε αναφορά στην πρόσφατη παρουσίαση του νησιού της Ρόδου στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι  και από τον κ. Χ. Κόκκινο παρουσιάστηκε η πολυνησιακή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,όπου επισήμανε ότι  : « η Ρόδος , τα Δωδεκάνησα και το σύνολο των νησιών του Ν. Αιγαίου αποτελούν έναν από τους ασφαλέστερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς . Το διαπιστώνουν και το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια Γάλλων και άλλων εθνικοτήτων επισκέπτες μας» .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot