Συνάντηση Τομεάρχη Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού με την ΠΟΕΠΛΣ

Ιανουάριος 19, 2016
jumbo-banner

Συνάντηση στη Βουλή πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14/1, μεταξύ μελών προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ και με τον τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Δωδεκανήσων κ. Ηλία Καματερό και του βουλευτή Κυκλάδων κ. Νίκο Συρμαλένιο.

Στη συνάντηση τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τους βουλευτές για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής και ιδιαίτερα για:
α) την αύξηση των οργανικών θέσεων
β) την αλλαγή του Λιμενικού Καλλικράτη
γ) τις χιλιάδες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος πενταετίας.
δ) την έντονη ανησυχία μας για το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Ιδιαίτερα η ανάγκη ενίσχυσης με ικανοποιητικό αριθμού στελεχών του Σώματος είναι επιτακτική, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που το πρόβλημα της εισροής προσφύγων και μεταναστών έχει αναδειχθεί σε μείζον πανευρωπαϊκό πρόβλημα», τονίστηκε από την πλευρά της ΠΟΕΠΛΣ.

Ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος άκουσαν με θετικό πνεύμα τις θέσεις της Ομοσπονδίας και δεσμεύτηκαν να προωθήσουν αρμοδίως τα θέματα προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση.

«Η Ομοσπονδία μας ως θεσμικός εκπρόσωπος των στελεχών όλων των βαθμίδων θα συνεχίσει τις επαφές της με όλους τους πολιτικούς φορείς προκειμένου να αναδείξει όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, και τα οποία δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα η χώρα μας να σχολιάζεται θετικότατα από όλη την Διεθνή κοινότητα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot