Συνάντηση Ι. Φλεβάρη με τον προπονητή Μ. Στατιού & αθλητές του Συλλόγου " Σταυρός"

Ιανουάριος 28, 2015
jumbo-banner
Η Ρόδος είναι ιδιαίτερα γνωστή παγκοσμίως για πάρα πολλούς λόγους.

Ένας εκ των οποίων είναι το γεγονός ότι από τη Ρόδο καταγόταν ο θρυλικός ολυμπιονίκης Διαγόρας, ένας από τους πιο ένδοξους πυγμάχους όλων των εποχών. Την παράδοση του νησιού στην πυγμαχία συνεχίζει σήμερα το σωματείο Σταυρός που έχει να επιδείξει πάρα πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Τις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Φαληράκι στην περιοχή του «Προφήτη Αμώς» επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, όπου συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Μπάμπη Στατιού και τους αθλητές του συλλόγου και ευχήθηκε να συνεχίσουν τις αθλητικές επιτυχίες.

Συνεχάρη τον προπονητή, που είναι η ψυχή του συλλόγου, για την προσφορά του στο άθλημα και την διαπαιδαγώγηση των αθλητών σύμφωνα με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Στη συνέχεια συνεχάρη όλους τους αθλητές στους οποίους μετέφερε χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τη θετική πορεία και τις επιτυχίες του συλλόγου. Ο κ. Φλεβάρης τόνισε ότι η πυγμαχία είναι ένα δυναμικό και απαιτητικό άθλημα αλλά ταιριάζει στη φύση του Έλληνα νησιώτη που έχει συνηθίσει να μάχεται τις περισσότερες φορές μέσα σε ένα σκληρό και δύσκολο περιβάλλον.

Ανέφερε ότι όπως ο Διαγόρας ο Ρόδιος ήταν Ολυμπιονίκης και «γενάρχης Ολυμπιονικών» έτσι κι εσείς θέλουμε να είστε καλοί αθλητές και αύριο να στρέψετε και τα δικά σας παιδιά στον αθλητισμό. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από επιτυχίες και από ανθρώπους που θέλουν, μπορούν και ξέρουν να αγωνίζονται.
stavros-boxing

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot