Συμμετοχή του Περιφερειακού Φυτωρίου στο "Σεμινάριο α΄ επιπέδου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο ΚΠΕ Πεταλούδων

Δεκέμβριος 09, 2015
jumbo-banner

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Σεμινάριο α΄ επιπέδου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό κ. Συργιάννη Χάρη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων στην Δημοτική κοινότητα Θεολόγου με Θέμα:

«Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική εκπαίδευση ,θεωρητικές αρχές και μεθοδολογικές τεχνικές στην υλοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης».
Το Περιφερειακό φυτώριο συμμετείχε στο σεμινάριο με εισηγητή τον υπεύθυνο Γεωπόνο ΤΕ κ. Νίκο Ρένεση με θέμα : «Το Φυτώριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Βιώσιμη ανάπτυξη και οι περιβαλλοντικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές πτυχές του.»

Ο κ. Ρένεσης αφού ανέλυσε την δομή , τους σκοπούς και τις δράσεις του Περιφερειακού φυτωρίου τόνισε ότι το φυτώριο μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Περιβαλλοντική εκπαίδευση στα σχολεία ως εργαλείο των εκπαιδευτικών με την προσφορά φυτών αλλά και με ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του.

Το Περιφερειακό φυτώριο λοιπόν προσκαλεί ελεύθερα τόσο την Πρωτοβάθμια όσο και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μα πάνω από όλα τους εκπαιδευτικούς με μεράκι και νέες ιδέες στην εκπαίδευση για συνεργασία στην δημιουργία Περιβαλλοντικής συνείδησης στην νέα γενιά.

Ο
Πρόεδρος
Μιχαήλ Μπαριανάκης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot