Συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αύγουστος 29, 2015
jumbo-banner

Τη συμμετοχή της σε εκθέσεις και συνέδρια αποφάσισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αναλυτικά, εγκρίθηκε κατόπιν εισήγησης του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων η συμμετοχή της Περιφέρειας στη διεθνή τουριστική έκθεση Fhiloxenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Το κόστος της συμμετοχής δεν θα ξεπερνά τις 40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Επίσης, εγκρίθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας στη διεθνή τουριστική έκθεση DUBAI AIR SHOW από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι. Το κόστος της συμμετοχής δεν θα ξεπερνά τις 60.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Επιπλέον, η Περιφέρεια θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Tour Natur στο Ντίσελντορφ, η οποία πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Το κόστος της  συμμετοχής δεν θα ξεπερνά τις 40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Τέλος, εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα Τουρισμός Παιδεία και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. για τη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας. Η διημερίδα θα  πραγματοποιηθεί στη Ρόδο τον προσεχή Οκτώβριο. Το κόστος των δαπανών για την Περιφέρεια θα ανέλθει σε 8.000 ευρώ.

tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot