Συλλήψεις σε Ρόδο και Κάλυμνο για ναρκωτικά, οπλοκατοχή…

Οκτώβριος 18, 2014
jumbo-banner
Στις 17-10-2014 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 27χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του  ένα ναρκωτικό χάπι. Επίσης, την ίδια ημέρα το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 17χρονος ημεδαπός γιατί εντοπίστηκε σε προαύλιο χώρο σχολικής μονάδας να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Στις 17-10-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Στις 17-10-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 72χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε επιχείρηση εμπορίας τροφίμων έχοντας παραβιάσει τη σφράγισης της.

Στις 17-10-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων έντεκα υπήκοοι Συρίας (10 άνδρες και 1 γυναίκα) για παράνομη είσοδο στη χώρα, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί αρχικά στην Ψέριμο προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot