Συλλήψεις σε Κω και Ρόδο από 04/04 έως 05/04

Απρίλιος 06, 2015
jumbo-banner

Στις 4-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην περιοχή Αφάντου Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου δυο ημεδαποί ηλικίας 64 και 36, γιατί όπως διαπιστώθηκε ο 64χρονος εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 36χρονου.

Στις 4-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο ημεδαποί ηλικίας 25 και 22 ετών να επιχειρούν να αφαιρέσουν εγκατεστημένο εξοπλισμό (κουφώματα-αλουμινία-χαλκοσωλήνες) μέσα από χώρο που λειτουργούσε επιχείρηση-κατάστημα.

Στις 5-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσε χρήματα από υπήκοο Ρουμανίας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 ευρώ.

Στις 5-4-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην περιοχή της Ν. Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λίνδου ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί αφαίρεσε από -2- ανασφάλιστες κατοικίες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα. Κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Στις 5-4-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας το οποίο ανακαλούσε την αποφυλάκισή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot