Συλλήψεις και διάφορα συμβάντα σε Ρόδο, Κάλυμνο και Κω από 12/12 μέχρι 13/12

Δεκέμβριος 13, 2014
jumbo-banner
Στις 12-12-2014 απογευματινές ώρες συνελήφθη στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 45χρονος ημεδαπός  γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και παράλληλα είχε κατάλληλα διαμορφωμένα τραπέζια για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων.

 
Στις 12-12-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου μία 27χρονη ημεδαπή γιατί κατά τη προσαγωγή της στο Αστυνομικό Τμήμα, στα πλαίσια αστυνομικού ελέγχου, αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς απειλώντας και εξυβρίζοντάς τους διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.  

Στις 12-12-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια  αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 4 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στις 13-12-2014 το πρωί (05.40) στο 6ο χλμ του οδικού δικτύου Κω - Χωρίων  στη Κω ι.χ.ε αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κω.  

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot