Menu
Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Ιπποκράτη στις 22/08

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες το…

Είμαστε στην ευχάρισ...

Η Λέρος έχει τη δική της δυναμική και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το γνωρίζει

Η Λέρος έχει τη δική της …

Πανέμορφος και ιστ...

Α.Ε Δικαίου: "Νικητές του 3on3 οι "Followers"

Α.Ε Δικαίου: "Νικητέ…

Με απόλυτη επιτυχί...

Ο μόνος που φοβάται και τρέμει είναι ο κος Κυρίτσης που κωλυσιεργεί τον έλεγχο της ΒΙΜΕΛ επί τρία χρόνια…

Ο μόνος που φοβάται και τ…

Είμαστε ξεκάθαροι ...

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συγκέντρωση σχολικών ειδώ…

Ενόψει της νέας σχ...

Έκτακτο: Επισπεύδεται η ανακοίνωση των βάσεων

Έκτακτο: Επισπεύδεται η α…

Αύριο, Πέμπτη, θα αν...

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ  “Τα υπολείμματα του Οράματος, που έχουν αφήσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στη ΒΙΜΕΛ, τρέμουν τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή”

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ “Τα υπολε…

Από τη δημοτική πα...

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΚΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ (βίντεο)

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΚΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤ…

Μία μεγάλη φώκια εντ...

Εχθρική πράξη προς τα νησιά, η διαρκής στοχοποίησή τους, επισήμανε ο Περιφερειάρχης στον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων

Εχθρική πράξη προς τα νησ…

Πάγιο αίτημα της Π...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την 24-08-2017 ημέρα Πέμπτη - Δείτε Πού

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικο…

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχ...

Στον Εθνικό Πειραιώς ο Χατζηνικολάου

Στον Εθνικό Πειραιώς ο Χα…

Με την φανέλα του ...

«Ερωτόκριτος in Blues» την Παρασκευή 25 Αυγούστου

«Ερωτόκριτος in Blues» τη…

Στο πλαίσιο των Πολι...

Prev Next

Στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος

Στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος
jumbo-banner
Το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στην πόλη της Ρόδου επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος μαζί με τον γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπύρο Σπυρίδωνος, τον Αντιπεριφερειάχρη Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ηλία Ζωγραφίδη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Χαρούλα Γιασηράνη.
 
Στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων κ. Σάββας Πεταλάς ο οποίος μαζί με το προσωπικό του Ιδρύματος τον ξενάγησαν στο κτήριο και του εξέθεσαν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ο κ. Χατζημάρκος κατά την επίσκεψή του εκεί είχε τη δυνατότητα μα συνομιλήσει με αρκετούς από τους ηλικιωμένους που διαμένουν στο Χαραλάμπειο και να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά.
 
Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας που τους υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι αλλά και οι εθελοντές που εργάζονται εκεί και ενημερώθηκε τόσο από τους ίδιους όσο και από τον κ. Πεταλά για τις συνθήκες διαβίωσης των δεκαεννέα οικότροφων ορφανών παιδιών, τη σημαντική στήριξη της λειτουργίας του ιδρύματος από τους εθελοντές και τις ανώνυμες δωρεές απλών ανθρώπων οι οποίες χρησιμοποιούνται για εργασίες στο κτήριο και κάλυψη άλλων εξόδων.
 
Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων του ο κ. Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως προς τα προνοιακά ιδρύματα, η συμβολή στην κοινωνία των οποίων,  είναι σημαντική και μεγάλη.
 
Οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά που έχουν στερηθεί το προνόμιο να μεγαλώνουν στην δική τους οικογένεια είναι δύο κοινωνικές ομάδες τις οποίες οφείλει η πολιτεία να στηρίζει με κάθε μέσο. Τα μεν παιδιά αποτελούν το μέλλον μας και όπως βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς να στερούνται τίποτε έτσι θα πρέπει να μεγαλώνουν και αυτά, ισότιμα και ισάξια έστω με την βοήθεια και τη στήριξη της πολιτείας, οι δε ηλικιωμένοι γιατί τώρα στην δύση της ζωής πρέπει να ζουν αξιοπρεπώς και σε ένα ζεστό περιβάλλον.
 
 
Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους εργαζομένους αλλά και τους εθελοντές οι οποίοι δίνουν όλη τους την ενέργεια και με αγάπη και προσήλωση στέκονται δίπλα στους ανθρώπους αυτούς και τους κάνουν να νιώθουν ασφάλεια. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι πάντα δίπλα τους και αυτό που και εγώ ο ίδιος τους ζήτησα είναι να μας ενημερώνουν για οποιαδήποτε ανάγκη τους ώστε να μπορούμε άμεσα να ανταποκρινόμαστε.»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή