Menu
Το παραδοσιακό πανηγύρι στην Παναγία την Αχούσα (φωτό-βίντεο)

Το παραδοσιακό πανηγύρι σ…

Με επιτυχία και μεγά...

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, ο πανηγυρικός εσπερινός στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης στην Κω (φωτό-βίντεο)

Με την προσήκουσα λαμπρότ…

Παρουσία αρκετών πισ...

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι από Λέσβο… από Κω;;

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούν…

Δημοσιεύθηκε χθες,...

«Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω»

«Έναρξη δολωματικών ψεκασ…

Από την Διεύθυνση ...

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας Ασφενδιού

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββα…

Στο πλαίσιο των Πολι...

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανακούφιση των πολιτών της Κω”

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρ…

Η Αντιδήμαρχος Οικ...

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ σε 570.000 επιστροφές φόρου

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός…

Έξι στους δέκα φορολ...

Περισσότερα από 35 δισ. στην Ελλάδα έως το 2020

Περισσότερα από 35 δισ. σ…

«Ειδικά», όπως σημ...

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση αποδυνάμωσε την Ελληνική Πυροσβεστική Υπηρεσία προς χάριν της  Fraport

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση…

Η Κυβέρνηση αποδυν...

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσαμε σε ερωτικές αγκαλιές στην ξαπλώστρα

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσα…

Είναι τρελά ερωτευ...

Θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση και φαίνεται; 5 λόγοι για να ηρεμήσεις… ΤΩΡΑ!

Θέλεις σαν τρελή να κάνει…

Σπουδαίο πράγμα ο ...

Τουρισμός με… «αβάσταχτη ελαφρότητα»

Τουρισμός με… «αβάσταχτη …

Οταν αυτός ο τομέας ...

Prev Next

Σταθμός στην προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία

Σταθμός στην προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία
jumbo-banner

Συμβόλαιο τριετούς αποκλειστικότητας στην οργάνωση Ελληνικών συμμετοχών στην μεγάλη έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη για την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μετά από πέντε τουλάχιστον χρόνια συνεχούς προσπάθειας στην οργάνωση επιτυχημένων ελληνικών συμμετοχών σε τουριστικές εκθέσεις στην Τουρκία, ήλθε η στιγμή και της ουσιαστικής επιβράβευσης. Έτσι, η διευθύντρια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης κ. Χασέρ Αϊντίν βρέθηκε στη Μυτιλήνη και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των ελληνικών συμμετοχών από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΜΙΤΤ είναι η 4η ή 5η σε μέγεθος τουριστική έκθεση παγκοσμίως, αφού σε αυτήν συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 4.500 εκθέτες από 70 και πλέον χώρες. Παλαιότερα, οι ελληνικές συμμετοχές στην έκθεση αυτή, παρά την τεράστια σημασία της για τη χώρα μας, ήταν μεμονωμένες και διάσπαρτες.

Τα τελευταία δύο χρόνια κατορθώθηκε, με την επίμονη οργανωμένη προσπάθεια της εταιρίας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ αλλά και το πνεύμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας που επέδειξαν οι ιθύνοντες της έκθεσης, οι ελληνικές συμμετοχές να συγκεντρωθούν οργανωμένα σε έναν ενιαίο χώρο που θα εκτείνεται σε 500 περίπου τετραγωνικά μέτρα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στη δεσπόζουσα εμφάνιση της χώρας μας στην έκθεση όσο και στην ουσία της αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία προς τη χώρα μας.

Η πετυχημένη αυτή συνεργασία, κορυφώνεται τώρα, με την υπογραφή του συμβολαίου αποκλειστικής εκπροσώπησης στην έκθεσης της ελληνικής αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια, όλες οι ελληνικές συμμετοχές είτε φορέων (Επιμελητήρια, Δήμοι, Περιφέρειες) είτε επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία κ.λπ.) θα οργανωθούν κατ' αποκλειστικότητα από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.
image5

Μιλώντας αμέσως μετά τις υπογραφές ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Παναγιώτης Μυριτζής μας είπε:

«Είμαι συγκινημένος που οι κόποι και οι θυσίες τόσων ετών δικαιώνονται σήμερα. Μια εταιρεία από την ξεχασμένη ελληνική επαρχία κατάφερε με τη συνέπεια και την ακούραστη προσπάθεια των στελεχών της να κατακτήσει δεσπόζουσα θέση στην επικοινωνία με τη μεγάλη τουριστική αγορά της Τουρκίας και να φέρει άμεσα πρακτικά αποτελέσματα στην αύξηση του ευεργετικού τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας. Τούτες τις ώρες, που η πατρίδα μας και ο λαός της περνούν δύσκολες στιγμές, αποδείξαμε πως δεν το βάζουμε κάτω, αλλά συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στη στήριξη της οικονομίας μας και του τουρισμού της και μάλιστα από μια κρίσιμη αγορά όπως αυτή της γειτονικής μας Τουρκίας. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας μας που συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια στο χτίσιμο αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας από την Τουρκία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν εμπράκτως και να τους διαβεβαιώσω ότι θα ανταποκριθούμε με το παραπάνω. Θέλω τέλος να διαβεβαιώσω τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, ιδιώτες και φορείς, ότι η εξασφάλισης της αποκλειστικότητας όχι απλώς δε θα χαλαρώσει τις προσπάθειές μας αλλά αντίθετα θα τις εντείνει στην κατεύθυνση βελτίωσης των υπηρεσιών μας προς αυτούς, προς όφελος του κοινού μας σκοπού.»

Από την πλευρά της η Διευθύντρια της έκθεσης κ. Χασέρ Αϊντίν δήλωσε:

«Υπογράψαμε σήμερα και τυπικά την επιβεβαίωση της μεγάλης εμπιστοσύνης, με την οποία περιβάλλουμε την εταιρεία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, γιατί τα τελευταία χρόνια μας απέδειξε με τον επαγγελματισμό της ότι και τα πιο δύσκολα projects είναι πραγματοποιήσιμα, αν κάποιοι πιστεύουν σε αυτά και τα υπηρετούν με συνέπεια. Οι ελληνικές παρουσίες στην έκθεση μετά την εμπλοκή της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και βέβαια και με τη δική μας υποστήριξη έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά τόσο σε όγκο όσο και σε ποιότητα. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε αυτήν τη θαυμάσια και αποτελεσματική προσπάθεια και να δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Πολύ περισσότερο όταν η αύξηση του τουρισμού από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι στις μέρες μας ακόμα πιο σημαντική. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους στην Ελλάδα ότι εμείς ως γείτονες κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και είμαστε κοντά τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην Τουρκία έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ένα κλίμα συμπαράστασης που εκφράζεται τόσο από επίσημα χείλη όσο και από απλούς πολίτες, που σίγουρα θα έχει ευνοϊκή επίδραση στην περαιτέρω αύξηση του τουρισμού αλλά στην ανάπτυξη μεγαλύτερης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα».

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ έχει ήδη προχωρήσει στη διαμόρφωση οικονομικών πακέτων συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων, δομημένων και διαμορφωμένων σύμφωνα με τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα μας και τα οποία θα ανακοινωθούν με κάθε λεπτομέρεια τους τις επόμενες ημέρες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή