Σε Ρόδο και Σύμη την Κυριακή ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Νοέμβριος 06, 2015
jumbo-banner

Σε Ρόδο και Σύμη θα βρίσκεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, ο υπ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά και εορτάζει τη Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη.

Ο υπ. Πρόεδρος, θα φθάσει στη Ρόδο το πρωί της Κυριακής και θα μεταβεί για προσκύνημα στον Πανορμίτη της Σύμης, όπου προσέρχεται πλήθος πιστών για να τιμήσει την εορτή του. Στις 17.00 θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και στις 17.30 θα υποδεχθεί στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο “Rodos Palace”, όπου και θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση. Η πρόσκληση για την κεντρική του ομιλία, είναι ανοιχτή και αφορά το σύνολο των πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να παραβρεθούν. Η επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας θα έρθει στη Ρόδο την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 το πρωί και θα μεταβεί για προσκύνημα στον Πανορμίτη.

Στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στελέχη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου. Στις 17.30 ο κ. Τζιτζικώστας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο “Rodos Palace”.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot