Σε Κω και Ρόδο ο υπ. Βουλευτής Άγγελος Καλαθιανάκης

Ιανουάριος 19, 2015
jumbo-banner
Τις περιοχές Τιγκάκι – Κέφαλο – και Καρδάμαινα, επισκέφτηκετην Κυριακή 18/1ο υπ. Βουλευτής του νομού Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης.
 
Ο Καλύμνιος υποψήφιος βρίσκεται απ’ το Σάββατο 17/1στο νησί του Ιπποκράτη, στα πλαίσια της περιοδείας του στα γύρω νησιά, και πριν επιστρέψει στην βάση του την Κάλυμνο για τον τελικό του αγώναστις κρίσιμεςεκλογές της ερχομένης Κυριακής.

Ο Άγγελος Καλαθιανάκης επισκέφτηκετα γύρω χωριά της Κω, θέλοντας να κλείσει την περιοδεία ακούγοντας για άλλη μια φορά τον παλμό των εξελίξεων και της δύσκολης καθημερινότητας του νησιού. Ο ίδιος εξάλλου γνωρίζει πολύκαλά την αγορά και την τουριστική πορεία της Κω, καθώςως επιχειρηματίας και Ά Αντ. Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αναδεικνύει συνεχώς τα ζητήματα της τουριστικήςανταγωνιστικότητας που οφείλει να προστατεύειθεσμικά και πρακτικά, και να προάγει το συμφέρον των νησιών της Δωδεκανήσου με καίριες προτάσεις και λύσεις.

Η νησιωτικότητα αποτελεί για τον Άγγελο Καλαθιανάκη βασική προτεραιότητα. Και αυτό ήταν και το χαρακτηριστικό της σύντομηςπεριοδείας του στο νησί. Δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον αγώνα της προάσπισης των επιχειρηματικών συμφερόντων, και να εδραιώσειυγιείςαναπτυξιακέςπολιτικές που προστάζει η βασικήπαραγωγικήμηχανή του Αιγαίου, για την εξέλιξη του τουρισμού.

Ακόμη άκουσεπροσεκτικά τουςπολίτες, συζήτησε για τα κρίσιμαζητήματα που διακυβεύονται σε αυτές τις εκλογές, και ζήτησεδυνατή και ξεκάθαρηεντολή στο πρόσωπο του και στη ΝέαΔημοκρατία, για αποκτήσουν οι αγωνιστέςνησιώτες τη δική τουςφωνή στις κοινωνικο – πολιτικά τους δικαιώματα.

Απ’ τις πρώτες βραδινές ώρες της ιδίας μέρας, ο Καλύμνιοςυποψήφιοςβρίσκεται στο νησί της Ρόδου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη 20/1 το πρωί, για να κλείσει την όμορφη και σημαντικήπεριοδεία που είχε όλο αυτό το διάστημαμε φίλους, παράγοντες και πολίτες των ακριτικώννησιών.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot