Σε αδιέξοδα οδηγείται γνωστός επιχειρηματίας στη Ρόδο

Αύγουστος 28, 2014
jumbo-banner
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου, με μακρά θητεία στην αυτοδιοίκηση, που βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσχερή θέση εξαιτίας της άρνησης τράπεζας, με την οποία συνεργάζεται, να δέχεται κεφάλαια από πωλήσεις στις οποίες προβαίνει μέσω νέας επιχείρησης, που λειτουργεί στο διαδίκτυο.

Ο επιχειρηματίας, που είχε μεγάλους τζίρους και κέρδη στην τουριστική επιχείρηση που λειτουργεί, εξαιτίας μιας συνεργασίας του, για την οποία έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, βρέθηκε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση, να καταχωρηθεί στα δυσμενή του συστήματος πιστοληπτικής ικανότητας «Τειρεσίας».

Φέτος λειτούργησε για πρώτη φορά, στο πλαίσιο ομόρρυθμης εταιρείας, ένα πλήρες σύστημα μίσθωσης δικύκλων μέσω του internet σε αλλοδαπούς, που επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί.

Ο διαδικτυακός τόπος καταχωρήθηκε ήδη στις μηχανές αναζήτησης και εξαιτίας της μοναδικότητας του το google τον κατατάσσει πρώτο.

Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να μισθώσουν δίκυκλο κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να το παραλάβουν από όποιο σημείο επιθυμούν και να πληρώσουν την κράτησή τους με πιστωτική κάρτα σε διαδικτυακό τόπο «secure web».

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε την επιχείρηση φέτος και κατάφερε να εξασφαλίσει χιλιάδες ευρώ από τις μισθώσεις δικύκλων σε τουρίστες, τα οποία όμως δεν μπορεί να εισπράξει…

Τα έσοδα του από τη λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης, είναι στην κυριολεξία στον… «αέρα» αφού η τράπεζα, εξαιτίας της καταχώρησής του στα δυσμενή του Τειρεσία δεν επιτρέπει τη μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμό του, που έχουν πληρωθεί για υπηρεσίες που παρείχε από το εξωτερικό!

Ο επιχειρηματίας σταμάτησε έτσι τη λειτουργία της σελίδας και ζήτησε με επιστολή του στον τραπεζικό μεσολαβητή να δώσει λύση, ενώ ταυτόχρονα θα κινήσει όμοια διαδικασία μέσω της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα!

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot