Σειρά επαφών είχε ο τ.βουλευτής κ. Ιωάννης Παππάς στο νησί της Κάσου όπου πραγματοποιεί περιοδεία από την Πέμπτη.

Δεκέμβριος 12, 2014
jumbo-banner
Ο κ. Παππάς συμμετείχε σε μια μαραθώνια συνεδρίαση τεσσάρων ολόκληρων ωρών του Δημοτικού Συμβουλίου Κάσου όπου διαπίστωσε την ομόθυμη στάση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας απέναντι στα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Η Δήμαρχος κ. Μαίρη Τσανάκη, η Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Μαλανδρή, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κώστας Περσελής καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσαν στον κ. Παππά όλα τα προβλήματα του νησιού όπως η υγεία, η συγκοινωνία, η έλλειψη στελεχιακού δυναμικού, οι υποδομές στο λιμάνι, τα έργα από το ΕΣΠΑ κ.λπ.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή τη συνενδρίαση όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι στην Κάσο, όλοι είναι αποφασισμένοι να εργαστούν ενωμένοι για τα προβλήματα του τόπου τους. Πάντα έλεγα ότι στον 'βράχο' αυτόν μεσοπέλαγα του Αιγαίου, η Ενέργεια που μου δίνει είναι μεγάλη! Σήμερα όμως με γέμισαν με αυτή την Ενέργεια οι ίδιοι οι Άνθρωποι του νησιού, με την θέληση τους και την δύναμη τους για δημιουργία. Και βέβαια το Πείσμα τους!" δήλωσε ο κ. Παππάς.
Από το Γραφείο Τύπου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot