Σήμερα στο ΣτΕ το θέμα του δημοτικού φόρου

Νοέμβριος 07, 2014
jumbo-banner
Στην ακροαματική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο συμβούλιο της επικρατείας και αφορά το δημοτικό φόρο Δωδεκανήσου, θα παραβρεθεί ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.
 
Σημειώνεται ότι σήμερα θα εκδικαστούν οι δύο προσφυγές εναντίον του δήμου Ρόδου κατά της επιβολής του φόρου, με το δήμο να έχει στείλει ήδη από χτες στην Αθήνα τους υπεύθυνους της νομικής του υπηρεσίας, προκειμένου να τις αντικρούσουν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε χτες ο κ. Χατζηδιάκος «θα γίνει νομικά το καλύτερο δυνατό» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ολομέλεια του συμβουλίου θα απορρίψει τις προσφυγές και θα διατηρήσει το φόρο.
 
Πάντως ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε συγκεκριμένη εταιρία η οποία όπως είπε κατασκεύασε πριν χρόνια το νέο νοσοκομείο και στην οποία με βάση το νόμο της επιβλήθηκε δημοτικός φόρος 0,4% ένα ποσό απειροελάχιστο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όμως προχώρησε σε προσφυγή όπως είπε ο κ. Χατζηδιάκος ο οποίος αναρωτήθηκε αν πίσω από αυτήν κρύβονται κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν τολμούν να βγουν μπροστά.
Η ίδια εταιρία σύμφωνα με τον ίδιο κατασκευάζει και το εργοστάσιο της ΔΕΗ, και δε θα ζημιωνόταν αν πλήρωνε τότε τα χρήματα ενώ όπως πρόσθεσε επεδίωξε να έχει και μία συνάντηση μαζί της ώστε να ξεκαθαρίσει όπως είπε,  αν πίσω από την ενέργεια αυτή υπάρχει κάποιος άλλος.  
 
rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot