Σάλος στο νησί από την συνεχή αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων!

Νοέμβριος 04, 2014
jumbo-banner
Νέα τροπή, κατηφορική, έχει πάρει η δημοσιογραφία στη χώρα μας. Θα ήταν πολύ απλή η διασταύρωσή της είδησης, πριν δημοσιευτεί σε έντυπα και διαδίκτυο, πριν ακουστεί από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Εχει παραγίνει το κακό με την αναπαραγωγή ψευδών ΣΟΚαριστικών δήθεν ειδήσεων. Σε διαδικτυακή πανδημία εξελίσσεται, με σκοπό κυρίως το κέρδος από τις διαφημίσεις που “παίζουν” σε sites.

H Ρόδος έχει ξαναπέσει θύμα του Like farming, όπως λέγεται αυτό το φαινόμενο, όταν κυκλοφόρησε είδηση πως ξενοδοχειακή επιχείρηση ταϊζει τους πελάτες της με κρέας γαϊδάρου, το οποίο τους το παρουσιάζει ως βοδινό. Οι ένοχοι βρέθηκαν και καταδικάστηκαν, αλλά το κακό είχε γίνει.
Από χθές το πρωί αναπαράγεται η εξής ψευδής είδηση:

”ΣΟΚ στη Ρόδο: Έκανε ΣΕΞ με σκύλο και κόλλησε”

Και αφηγείται ο συντάκτης-εμπνευστής της είδησης το περιστατικό:
” Σάλος στη Ρόδο με το νέο που ήρθε από το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής, για γνωστή κυρία της Ρόδου που έκανε σεξ με τον σκύλο της και φώναζε από ικανοποίηση!Αξιοσημείωτο είναι ότι ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για κάτι τέτοιο και ήταν πραγματικό σοκ για την τοπική κοινωνία όταν μετά από τηλεφώνημά της ειδοποίησε ασθενοφόρο να την μεταφέρει στο Ιατρικό Κέντρο της περιοχής γιατί είχε κολλήσει με το σκύλο…

Ο γιατρός έκθαμβος από το θέαμα προσπάθησε να βοηθήσει την κυρία κάτι όμως που κατέστη αδύνατο αφού μετά από ώρα χρειάστηκε να γίνει ένεση στον προικισμένο σκύλο για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Το σκυλί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ράτσας λαμπραντόρ…”
Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί, ότι η “είδηση” αυτή, έχει ΞΑΝΑκυκλοφορήσει στις 11.01.2012, σε πολλά ειδησεογραφικά sites και των Αθηνών, έγκυρα κατά τα λοιπά. Αντιγράφουμε την είδηση του 2012 όπως τότε είχε κυκλοφορήσει σε τοπικά και όχι μόνον sites.
”Ρόδος: Έκανε σεξ με τον σκύλο της και κόλλησε -Την πήγαν στο νοσοκομείο!”
Η είδηση κυκλοφόρησε από το ιατρικό κέντρο του νησιού, όπου μεταφέρθηκαν γυναίκα και σκύλος…

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή (08-01-2012), με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα, που μένει σε σπίτι στο κέντρο του νησιού. Η υπόθεση άρχισε να κυκλοφορεί, όταν η ίδια τηλεφώνησε στο ιατρικό κέντρο της περιοχής, για να καλέσει ασθενοφόρο και να ζητήσει βοήθεια. Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με το volos247.eu, η γυναίκα έκανε σεξ με τον σκύλο της, αλλά μετά την επαφή, διαπίστωσε ότι είχε κολλήσει με το τετράποδο. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο και ο γιατρός αναγκάστηκε να κάνει μυοχαλαρωτική ένεση στον σκύλο, για να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Η είδηση όμως άρχισε να κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και στη συνέχεια από τοπικά site. Όσοι γνωρίζουν τη νεαρή, κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή. Εκείνο το πρωί πάντως, οι γείτονές της ανησύχησαν από τις φωνες που ακούγονταν από το σπίτι και κάποιοι πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει.

Έτσι είδαν με τα μάτια τους τη γυναίκα να μπαίνει σε ασθενοφόρο με τον σκύλο της και να οδηγείται στο ιατρικό κέντρο. Για την ιστορία, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, παρέμεινε για λίγες ώρες στην κλινική για εξετάσεις και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, προσπαθώντας να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε…”
Φυσικά τέτοιο γεγονός δεν υπήρξε ποτέ το 2012.

‘Οπως και δεν υπάρχει τέτοιο γεγονός σήμερα, που περιχαρείς κάποιοι ανεκάλυψαν την ημέρα που θα μαζέψουν “κλικ”.
Βέβαια, σήμερα οι τοπικοί παραγωγοί ειδήσεων, είπαν να ανακαλύψουν και τι ράτσα είναι ο σκύλος, πράγμα που διέφυγε της προσοχής των δαιμόνιων ρεπόρτερ πριν δύο χρόνια.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot