Ρόδος: Σοκάρουν τα λόγια της μάνας που έβλεπε τον βιασμό του γιου της - Εφιάλτης για 9χρονο παιδί από τον σύντροφό της!

Φεβρουάριος 02, 2015
jumbo-banner

Ο 9χρονος κατέθεσε σε αστυνομικούς του νησιού ότι ο εφιάλτης του κορυφώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού του...

Τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου και της απλής συνέργειας στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου και την ολοκλήρωση της προδικασίας που προκάλεσε καταγγελία ενός 9χρονου παιδιού σε βάρος της μητέρας του και του συντρόφου της.

Ο 9χρονος κατέθεσε σε αστυνομικούς του νησιού ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως την 15η Απριλίου 2011, ο σύντροφος της μητέρας του, τον φίλησε περισσότερες από μία φορές στο στόμα και ασέλγησε στο άγουρο σώμα του.

Κατήγγειλε επίσης ότι την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού του κι ακόμη μία φορά, ενώ βρισκόταν στην τραπεζαρία του σπιτιού τους, ο ίδιος κατηγορούμενος τους εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους. Παρούσα, κατά τους ισχυρισμούς του 9χρονου ήταν και η μητέρα τους, η οποία φέρεται να επικροτούσε τις πράξεις του και να τον συνέδραμε ψυχικά λέγοντας του «συνέχισε να τον κρατάς, μπας και βάλει μυαλό»!

Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφος της μητέρας του, του προκαλούσε σωματικές κακώσεις. Διατείνεται συγκεκριμένα ότι το καλοκαίρι του 2010 του κατάφερε μια γροθιά στο δεξί αυτί και τον μάτωσε, ότι τον χτυπούσε στο πρόσωπο και ότι μία φορά τον χτύπησε με τον αγκώνα του στην κοιλιά. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται επίμονα τις κατηγορίες, που τους αποδίδονται.

Πηγή: dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot