Ρόδος: Πέθανε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Μπούτσικος - Ο επίμονος πυρετός του στοίχισε τη ζωή!

Σεπτέμβριος 16, 2015
jumbo-banner

Ο εισαγγελέας ανέβασε πυρετό πριν από λίγες μέρες που δεν έπεφτε με τίποτα - Όταν πήγε στο νοσοκομείο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του...

Συγκλονισμένη είναι από τα ξημερώματα η τοπική κοινωνία της Ρόδου, στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου ενός υπέροχου ανθρώπου και εισαγγελικού λειτουργού, του Κωνσταντίνου Μπούτσικου.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν από την περασμένη Πέμπτη, με συμπτώματα υψηλού πυρετού λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Ο εν ενεργεία Εισαγγελέας που υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και μετατέθηκε πριν από μερικούς μήνες, ήταν ένας άριστα καταρτισμένος εισαγγελικός λειτουργός αλλά κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ο Κωνσταντίνος Μπούτσικος ανέλαβε ως προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου το 2009, ενώ και παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία και κυρίως στον δικηγορικό κόσμο της Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot