Ρόδος: Η μεγάλη ανατροπή στον ομαδικό βιασμό γυναίκας μετά το μπάνιο σε πισίνα!

Σεπτέμβριος 03, 2015
jumbo-banner

Η 35χρονη έκανε μπάνιο γυμνή σε πισίνα ξενοδοχείου και τα όσα ακολούθησαν βρέθηκαν στο επίκεντρο της δίκης...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους οι δύο Νοτιοαφρικανοί που συνελήφθησαν για το βιασμό 35χρονης Νορβηγίδας μετά από καταγγελία που έκανε η αλλοδαπή σε βάρος τους.

Χθες το μεσημέρι οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 24 ετών, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν όπου και αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άνδρες επανέλαβαν τα όσα προανακριτικά είχαν πει στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή πράγματι συνευρέθηκαν ερωτικά με την 35χρονη όμως με την θέληση της.

Συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι είπαν πως συνάντησαν για πρώτη φορά την 35χρονη στις 07.00 το πρωί του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015 έξω από μίνι μάρκετ στο Φαληράκι καθώς επέστρεφαν από νυκτερινή διασκέδαση. Εκείνη περίμενε να ανοίξει το μαγαζί προκειμένου να προμηθευτεί μπύρες. Τότε ο 24χρονος μπήκε μαζί της στο κατάστημα, ενώ ο 25χρονος έφυγε για το ξενοδοχείο τους.

Αφού αγόρασαν τις μπύρες η 35χρονη ζήτησε από τον 24χρονο να πάει στο δωμάτιό τους και εκείνος δέχτηκε. Εκεί άρχισαν να καταναλώνουν τις μπύρες και στη συνέχεια η 35χρονη έβγαλε τα ρούχα της και έκανε μπάνιο στην πισίνα γυμνή, ενώ ο 25χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να κολυμπήσει γυμνός. Οι δύο άνδρες έκαναν έρωτα – όπως είπαν- με την 35χρονη με την θέλησή της και μάλιστα τόνισαν πως εκείνη τους έδωσε και τα προφυλακτικά!

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι δύο Νοτιοαφρικανοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους έως τον Νοέμβριο, που θα βρίσκονται στη χώρα μας, ενώ για τους υπόλοιπους μήνες που θα μεταβούν στην πατρίδα τους θα πρέπει να εμφανίζονται μία φορά το μήνα στο Ελληνικό προξενείο.

Σημειώνεται πως η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν προχθές η 35χρονη αλλοδαπή εμφανίστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου και κατήγγειλε τους δύο άνδρες από την Νότιο Αφρική. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς η 35χρονη τους συνάντησε στις 7 το πρωί του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015 έξω από ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Φαληρακίου, όπου διαμένουν προσωρινά και οι τρεις.

Εκεί οι δύο άνδρες – καταγγέλλει η 35χρονη- της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διαμένουν όπως και έγινε και μετά της ζήτησαν να κάνει σεξ μαζί τους. Όταν η αλλοδαπή αρνήθηκε εκείνοι την βίασαν ομαδικά.

Πηγή: dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot