Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το Σάββατο στη Ρόδο

Οκτώβριος 05, 2015
jumbo-banner
Αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο.

20 άτομα, 18 Γερμανοί -μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης κ. Karl Heinz- και δύο Έλληνες, επισκέφθηκαν τους χώρους του αεροδρομίου, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σημειώνεται ότι η εταιρία «Fraport» είναι μισή κρατική και μισή εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, σε μια προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πως αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις του δημάρχου για κατάργηση των τελών των αεροσκαφών, προκειμένου ν’ αυξηθεί ο τουρισμός, για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και για την καθιέρωση του κριτηρίου εντοπιότητας στις προσλήψεις.
«Ήρθαν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και κατέγραψαν τις απόψεις μας», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot