Ποινική δίωξη για απόπειρα ασέλγειας!

Σεπτέμβριος 22, 2015
jumbo-banner
Ποινική δίωξη για απόπειρα ασέλγειας, έναντι αμοιβής, σε ανήλικους κατά συρροή, άσκησε η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε έναν 39χρονο Πακιστανό, που συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου την 1η Σεπτεμβρίου 2015.
Στον 39χρονο, είχε επιβληθεί διοικητική απέλαση από τη χώρα την 4η Ιουλίου 2015, ενώ  στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών είχαν βρεθεί στην κατοχή του 270 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD) και το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ προερχόμενο από την πώληση των παράνομων ψηφιακών δίσκων.

Οδηγήθηκε ενώπιον του αυτοφώρου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και έκτοτε κρατείται στο ΑΤ Αρχαγγέλου για απέλαση.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με καταγγελίες, που έγιναν στους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου, ο 39χρονος το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2015 κυνήγησε ένα 16χρονο αγόρι, βουλγαρικής καταγωγής και με ασελγείς προτάσεις και πράξεις, προσέβαλε βάναυσα την αξιοπρέπειά του.
Καταγγέλθηκε συγκεκριμένα ότι κρατώντας στα χέρια του χρήματα αποπειράθηκε να πείσει τον 16χρονο να προβεί σε ασελγή πράξη μαζί του, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επίσης έναν μήνα πριν το ανωτέρω συμβάν, φέρεται να σταμάτησε ένα 12χρονο αγόρι και να το θώπευσε στα οπίσθια, ενώ αποπειράθηκε να πείσει τον παιδί να προβεί σε ασελγή πράξη μαζί του, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στην παραλία της Τσαμπίκας και μεταξύ άλλων είχαν βρει στην κατοχή του και τρείς έγχρωμες φωτογραφίες του ιδίου μαζί με τον 12χρονο!!

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot