Πετυχημένη η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ΒΙΤ στο Μιλάνο και στην GREKLANDPANORAMA στη Στοκχόλμη

Φεβρουάριος 16, 2015
jumbo-banner

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις ΒΙΤ και GreklandPanorama 2015, που έλαβαν χώρα στο Μιλάνο και τη Στοκχόλμη αντίστοιχα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε αυτόνομα και στις δύο εκθέσεις, φιλοξενώντας ένα μεγάλο αριθμό νησιών από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, σε περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των νησιωτικών της περιοχών.

Τα μηνύματα που ελήφθησαν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξα για την προσεχή τουριστική περίοδο, καθώς έγιναν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και ΜΜΕ της Ιταλίας και της Σκανδιναβίας, οι οποίοι εξέφρασαν για ακόμη μια χρονιά μεγάλο ενδιαφέρον για το Νότιο Αιγαίο και αποδέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση την πρόσκληση από την ΠΝΑ να συμμετέχουν σε δημοσιογραφικές αποστολές και famtrips τόσο στους δημοφιλείς όσο και στους λιγότερο γνωστούς προορισμούς, στο ευρύ κοινό, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Στην έκθεση ΒΙΤ 2015, η ΠΝΑ φιλοξένησε δεκατρία νησιά και πιο συγκεκριμένα τη Ρόδο, την Κω, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Αστυπάλαια, την Κάρπαθο, την Άνδρο, τη Φολέγανδρο, τη Σέριφο, την Κέα, την Αμοργό, την Αντίπαρο και τη Μήλο, οι εκπρόσωποι των οποίων υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τους επισκέπτες της έκθεσης.
Στην έκθεση GreklandPanorama, φιλοξενήθηκαν εννέα νησιά και συγκεκριμένα η Ρόδος, η Κάλυμνος, η Άνδρος, η Ίος, η Σέριφος, η Αντίπαρος, η Μήλος, η Σίφνος και η Αμοργός.

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τη μοναδικότητα καθενός από τα νησιά που εκπροσωπεί, θέτει ως στόχο να φιλοξενεί όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά υπό την αιγίδα της στις τουριστικές εκθέσεις έτσι ώστε να μπορεί να τους παρέχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο με σύγχρονα μέσα τόσο στις παραδοσιακές τουριστικές αγορές, όσο και στις αναδυόμενες, με στοχευμένες παρούσες και μελλοντικές δράσεις», επισημαίνει η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot