Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δράσεις προβολής των νησιών

Απρίλιος 26, 2015
jumbo-banner

Αποφάσεις για τουριστικές δράσεις έλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αναλυτικά αποφάσισε τη συνδιοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου «Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κω από 1-3 Μαΐου με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών/Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού, διοργανώνει με την υποστήριξη των: ETOA (European Tourism Αssociation), ENAT (European Network for Accessible Tourism), IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism), Tourism and Hospitality Research Journal και των Πανεπιστημίων Bournemouth, Αιγαίου και Brighton. To Συνέδριο περιλαμβάνει και το Aegean Tourism Summit.

Επίσης, η Περιφέρεια αποφάσισε τη συνδιοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο τον Ιούλιο με το ποσό των 2.000 ευρώ. Το Φεστιβάλ αποτελεί πρωτοβουλία της της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Κέρδος Συν” και διοργανώνεται με απώτερο στόχο την διεύρυνση της τουριστικής και πολιτιστικής συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ρωσία και την προβολή της Ρόδου ως τόπου πολιτιστικού τουρισμού.

Τέλος, η Περιφέρεια ενέκρινε τη πρόταση συνεργασίας με την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων PR/TICULAR με το ποσό των 20.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Η πρόταση της ελβετικής εταιρείας PR-TICULAR αφορά στη συνδρομή της στην αποτελεσματική προβολή σε συγκεκριμένες τουριστικές αγορές παγκοσμίως καθώς και των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στα νησιά της Περιφέρειας μέχρι και τον Αύγουστο.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot