Περιοδεία κ. Ιωάννη Παππά στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Οκτώβριος 21, 2014
jumbo-banner
Σε συνέχεια της περιοδείας στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και των επαφών του, ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς μετέβη το Σαββατοκύριακο στους Λειψούς και στην Πάτμο.
 
Ο κ. Παππάς συναντήθηκε στους Λειψούς με τον δήμαρχο κ. Μάγγο με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα του νησιού και ειδικότερα τις εκκρεμότητες που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές επιχειρήσεις ενώ μίλησαν για την προσπάθεια βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της δημοτικής αρχής προς τους δημότες.
 
Στην Πάτμο, ο κ. Παππάς, είχε συναντήσεις με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και με τον διοικητή του Λιμενικού ενώ είχε σύσκεψη με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Άννα Ρωμαίου με την οποία συζήτησαν τις προοπτικές βελτίωσης του τουρισμού στο νησί της Αποκάλυψης, με σημείο αιχμής την ανάπτυξη του θρησκευτικού - προσκηνυματικού τουρισμού.
 
Είχε ακόμη, συναντήσεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Τοπικής Οργάνωσης, με τους οποίους συζήτησε τα ζητήματα της περιοχής ενώ πραγματοποίησε σύσκεψη με δημοτικούς συμβούλους στην Πάτμο όπου τέθηκαν θέματα καλύτερης λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot