Περιοδεία Ι. Παππά σε Κω, Χάλκη και Νίσυρο "Με οργάνωση και προγραμματισμό θα βρεθουμε ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας"

Αύγουστος 31, 2015
jumbo-banner

Περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποίησε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, ξεκινώντας από την Χάλκη την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 όπου παρακολούθησε την θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Άκκρας κ. Σάββα και παραβρέθηκε στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Χαλκίτη Αλάργα, ενώ είχε επαφές με τους κατοίκους φίλους, στελέχη της ΝΔ και με τους φορείς του νησιού.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 ο κ. Παππάς μετέβη στη Νίσυρο όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού, παρόντος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου και δημοτικών συμβούλων, όπου συζητήθηκαν τα θέματα και τα προβλήματα του νησιού.

"Εκτιμώ, πως μετά απο την πολύωρη σύσκεψη, τα τοπικά ζητήματα μπήκαν σε μια σειρά. Με προγραμματισμό, πολιτική βούληση και σωστή οργάνωση θα δρομολογηθούν οι λύσεις και τα έργα θα προχωρήσουν και θα ολοκληρωθούν. Υπάρχει διάθεση και όραμα" δήλωσε ο κ. Παππάς.
Στην συνέχεια, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την Κω όπου έχει επαφές με πολίτες, φορείς και τις τοπικές αρχές για μια σειρά ζητημάτων -προεξάρχοντος του μεταναστευτικού που απασχολεί το νησί εδώ και καιρό.

"Τα μηνύματα του κόσμου αποδεικνύουν ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την πρώην συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αφού δεν ανταποκρίθηκε σε τίποτε από όσα είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και αποδείχθηκε ότι κορόιδεψε τους Έλληνες με στόχο να υφαρπάξει την ψήφο τους και να παραμείνει στην εξουσία. Προχωράμε μπροστά, ενωμένοι για να κλείσει η αριστερή παρένθεση και με δουλειά, οργάνωση και προγραμματισμό γρήγορα να βρεθουμε ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας" τόνισε ο κ. Παππάς.

Ιωάννης Παππάς
Οικονομολόγος - Μέλος Π.Ε. Ν.Δ.
τ.βουλευτής
priest

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot