Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για τη συνέχιση της λειτουργίας της Νοσηλευτικής Σχολής στη Λέρο

Νοέμβριος 06, 2014
jumbo-banner
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτριος Γάκης, κατάθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας την επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Λέρου, με θέμα Κατάργηση της Νοσηλευτικής Σχολής του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

Στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Λέρου, τονίζει τον εκπαιδευτικό ρόλο και τη σπουδαιότητα της λειτουργίας της Σχολής στον κρίσιμο τομέα της Υγείας, τη στιγμή που είναι η μοναδική στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τη βόρεια Δωδεκάνησο (Λέρο, Κω, Κάλυμνο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Αρκιούς) και ζητά τη διατήρησή της και την επανίδρυσή της σε ΙΕΚ, στη Λέρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την τοπική νησιωτική κοινωνία αγωνίζεται για την αναβάθμιση και όχι την κατάργηση της δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με πολιτικές που στην εφαρμογή τους να λαμβάνουν υπόψη τα ιδιαίτερα γεωγραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της Δωδεκανήσου.



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot