Πανηγυρική υποδοχή του Blue Star 2 στην Κάρπαθο

Μάρτιος 23, 2016
jumbo-banner

Το πρώτο ταξίδι του πραγματοποίησε χθες 22/03 με προορισμό το λιμάνι της Καρπάθου το Ε/Γ πλοίο "BLUE STAR2", ενεργοποιώντας έτσι την απόφαση του Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα, σύμφωνα με την οποία η εν λόγω εταιρεία θα επεκτείνει το δρομολόγιό της από Ρόδο προς Κάρπαθο και επιστροφή, 1 φορά την εβδομάδα.

Το πλοίο αφίχθη στις 2 το μεσημέρι και εκτός από τους πρώτους επιβάτες που ανέμεναν να επιβιβαστούν, παρόντες ήταν: Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ, Λάμπρος, ο πρ. Δήμαρχος και νυν αρχηγός της μειοψηφίας κ. Μιχάλης Χανιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Τούμα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πηγαδίων κ. Γιάννης Γεραπετρίτης, η Λιμενάρχης Καρπάθου κα. Κασσωτάκη, δημοτικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καρπάθου κα. Θεοδώρα Διαμαντή, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Βάσος Μηναϊδης, η σύζυγός του Λη Μηναϊδη και φυσικά ο Καρπάθιος οργανοπαίχτης Μιχάλης Ζωγραφίδης που καλοσώρισε με την λύρα του την άφιξη του πλοίου.


Στο πρώτο αυτό δρομολόγιο ταξίδεψε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Σακέλλης και ο πρ. βουλευτής και ο τ. Υπουργός κ. Αρ. Παυλίδης.

Ακολούθησε προσφορά κερασμάτων από τοπικούς φορείς έως ότου το πλοίο αναχώρησε με προορισμό και πάλι την Ρόδο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot