Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Σεπτέμβριος 18, 2015
jumbo-banner

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ορίστηκε τακτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) στην νεοσυσταθείσα Εθνική Επιτροπή Κρουαζιέρας, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Η εκπροσώπηση του Νοτίου Αιγαίου στην εν λόγω επιτροπή, ως της Περιφέρειας που διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό λιμανιών στην χώρα, 115 συνολικά, αλλά και τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς προορισμούς τουρισμού κρουαζιέρας διεθνώς, καθιστά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βασικό διαμορφωτή της εθνικής πολιτικής κρουαζιέρας. Πολιτική η οποία αποτελεί το στοίχημα της επόμενης δεκαετίας, με την περιφερειακή αρχή υπό τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, να διαμορφώνει με τις παρεμβάσεις της, ισχυρές βάσεις σε ένα νευραλγικό τουριστικό τομέα, ο οποίος διαθέτει τεράστια αποθέματα μελλοντικής ανάπτυξης, τόσο για το Νότιο Αιγαίο, όσο και για την οικονομία της χώρας συνολικά.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot