Ο Καμμένος για το ελικόπτερο στην Κίναρο και για τα Ίμια- ΒΙΝΤΕΟ

Φεβρουάριος 16, 2016
jumbo-banner

«Από την πρώτη στιγμή που γύρισα από τις Βρυξέλλες, πήγα στο κέντρο επιχειρήσεων και ζήτησα να δω την εικόνα του Αιγαίου εκείνη την ώρα» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος μιλώντας «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Εκείνη την ώρα στο Αιγαίο υπήρχαν μόνο ελληνικά πλοία, δεν υπήρχε ούτε άλλο εμπορικό πλοίο, ούτε πολεμικό πλοίο άλλης χώρας, ούτε βέβαια της Τουρκίας».

Δείτε το βίντεο από το Star:

«Η Κίναρος αποτελεί ένα από τα 16 ελληνικά νησιά που προσπαθεί η Τουρκία να δημιουργήσει θέματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Εδώ προκαλείται το Διεθνές Δίκαιο», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε πως όταν έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό στην Κίναρο, η Ελλάδα εξέδωσε σήμα για έρευνα και διάσωση και λίγη ώρα αργότερα η Τουρκία έστειλε άλλη ΝΟΤΑΜ.

«Εμείς δεν συμφωνήσαμε τη λήξη της τουρκικής προκλητικότητας. Αυτή θα συνεχίσει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Η μέση γραμμή των συνόρων βάζει τα Ίμια σε καθαρά ελληνικά χωρικά ύδατα. Δεν έχει λοιπόν ο Τούρκος δικαίωμα να επιχειρήσει στα Ίμια» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σχετικά με την παρενόχληση των Τούρκων στα Ίμια, μιλώντας «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

enikos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot