Ο Γ. Παππάς δήλωσε τη στήριξή του στους αστυνομικούς και τα σώματα ασφαλείας

Ιανουάριος 12, 2015
jumbo-banner
Την στήριξή του στους αστυνομικούς και στα σώματα ασφαλείας, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς, σε συναντήσεις που πραγματοποίησε την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015.

Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε σήμερα υπηρεσίες, την Πυροσβεστική, την Ασφάλεια, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Δημοτολόγιο.

Επίσης, είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, στους οποίους δήλωσε πως είναι στο πλευρό τους, για την ασφάλεια των νησιών μας και των πολιτών.

Όσον αφορά τις περιοδείες, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε χτες, Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 την Μαλώνα και τα Μάσσαρη και είχε επαφές με πολίτες με τους οποίους συζήτησε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου και άκουσε τα αιτήματά τους.

Σήμερα περιοδεύει σε Φάννες και Αρχάγγελο ενώ από αύριο, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, ο κ. Παππάς ξεκινάει περιοδείες σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αστυπάλαια, Κώ, Κάλυμνο, Λέρο.
Από το Γραφείο Τύπου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot