Ο Γιάννης Παππάς περιοδεύει στην Κω

Ιανουάριος 14, 2015
jumbo-banner
Στο νησί του Ιπποκράτη περιοδεύει από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς είχε επαφές με τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων Αντίμαχου και Νικαγόρα και συζήτησαν θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου.

Ακόμη, πραγματοποίησε περιοδεία στην Κέφαλο και στο Πυλί όπου είχε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων κ.κ. Γιάννη Καματερό και Χριστόδουλο Τσαμπουνιάρη. Αργότερα, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων της Κω κ. Νεκτάριο Τσαγκάρη.

Σε συναντήσεις που είχε με στελέχη και εκπροσώπους της αγροτικής παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα, κατέστη σαφές ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για προώθηση του αγροτικού προϊόντος.  

"Ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός είναι οι δύο βασικοί μοχλοί ανάπτυξης, οι οποίοι πρέπει να στηριχθούν στην Κω" επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.
Ο υποψήφιος βουλευτής είχε ακόμη επαφές με πολίτες, φίλους και συνεργάτες στα νέα γραφεία του στην Κω και πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Χαλκιδιό και με την Αθλητική Ένωση Κω.
Αύριο, συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά της Δωδεκανήσου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot