Οριστική ρήξη του Γ. Χατζημάρκου με τον Χ. Κόκκινο

Φεβρουάριος 10, 2015
jumbo-banner

Συνεδρίασε χωρίς τον αντιπεριφερειάρχη η παράταξη

Σφοδρή επίθεση στο πρόσωπο του χωρικού του αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, έκανε προχθές το απόγευμα στη διάρκεια της συνεδρίασης της παράταξης που συγκάλεσε στη Ρόδο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επισημοποιώντας έτσι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την οριστική ρήξη μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» η συνεδρίαση των συμβούλων της παράταξης έγινε στην σκιά της σφοδρής διαμάχης που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον περιφερειάρχη και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη.

Ο κος Χατζημάρκος , απευθυνόμενος προς τους συμβούλους του, ξεκαθάρισε εξαρχής ότι στην συνεδρίαση αυτή δεν έχει προσκληθεί ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης επειδή όπως σημείωσε, η συνεργασία με τον ίδιο βρίσκεται σε αδιέξοδη κατάσταση.

Ο κος Χατζημάρκος, φαίνεται επίσης ότι είπε στους συμβούλους του ότι πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε κάθετη ρήξη, είχαν εξαντληθεί όλες οι προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Πάντως, στελέχη της παράταξης Χατζημάρκου, απευθυνόμενοι προς τον ίδιο τον Περιφερειάρχη στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, ρώτησαν γιατί δεν παρευρίσκεται ο κος Κόκκινος, στη συνεδρίαση για να μιλήσει και να δώσει ο ίδιος τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Ο κος Χατζημάρκος, φαίνεται πάντως να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τα όσα έχει αποφασίσει , ενώ την ίδια γραμμή φαίνεται ότι ακολουθεί και ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με τη σειρά του.

Όλο αυτό το γεγονός και οι εξελίξεις που ακολουθούν, έχουν δημιουργήσει εκ των πραγμάτων έντονο προβληματισμό όχι μόνο στην πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και στις υπόλοιπες παρατάξεις.

Καθοριστική θεωρείται πάντως η σημερινή συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να αναφερθεί και στα όσα έχουν προηγηθεί αναφορικά με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κο Χαράλαμπο Κόκκινο.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot