Ομιλία Δ. Κρεμαστινού στη Ρόδο

Σεπτέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Την ανάγκη για ομόνοια και σύμπνοια στο ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στα Δωδεκάνησα,

ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα του "ΑΚΤΑΙΟΝ" στη Ρόδο.
Όπως υπογράμμισε ο Δ. Κρεμαστινός, η συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ ανοίγει το δρόμο για συνεργασίες με άλλα κόμματα στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας μεγάλης και ευρείας Κεντροαριστεράς και κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να επιστρέψει στο "σπίτι" του και μαζί του όσοι τον ακολούθησαν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. «Το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να πορευθεί ενωμένο, ο Γιώργος πρέπει να γυρίσει "σπίτι" του και να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων ετών» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην τον στηρίξουν ξανά σε αυτές τις εκλογές αφού πλέον μετά την αποχώρηση της Αριστερής Πλατφόρμας, απέμειναν στο κόμμα μόνο όσοι είχαν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και ακολούθησαν τον Αλέξη Τσίπρα για να διασφαλίσουν τις καρέκλες τους.Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε εκτενώς στις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τσίπρα που έμειναν κενό γράμμα και στις ψεύτικες ελπίδες που πούλησε στον ελληνικό λαό για να έρθει ως πρωθυπουργός να υπογράψει το χειρότερο και σκληρότερο μνημόνιο.
krem1
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που βιώνουν σήμερα τα νησιά του νομού, κυρίως στους τομείς της υγείας και της παιδείας εξαιτίας της εγκατάλειψης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους πολίτες να αναλογιστούν πόσο μεγάλο κακό έκανε η κυβέρνηση συνεργασίας Τσίπρα- Καμμένου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.Κατά την ομιλία του έδωσε έμφαση στο μεταναστευτικό και την ολιγωρία που επέδειξε η απερχόμενη κυβέρνηση με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές στη θάλασσα αλλά και να δοκιμάζονται οι αντοχές των τοπικών κοινωνιών στα νησιά, ενώ χαρακτήρισε συγκυριακή την αύξηση στον τουρισμό λόγω των δυσάρεστων γεγονότων σε ανταγωνίστριες χώρες και όχι χάρις στους χειρισμούς της κυβέρνησης. Παράλληλα δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αγώνα για το ΦΠΑ των νησιών γι΄ αυτό και θα πρέπει οι νησιώτες να το στηρίξουν με κάθε τρόπο.

krem2
Ο Δ. Κρεμαστινός κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ξανά το ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ουσίας, είναι ψήφος δύναμης και σταθερότητας.Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Σισαμώτου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο έργο και την προσφορά του αείμνηστου ιατρού στην κοινωνία της Ρόδου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot