Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Λέρο ο Βασίλης Υψηλάντης και από σήμερα συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στη Ρόδο.

Ιανουάριος 17, 2015
jumbo-banner

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε σήμερα την περιοδεία του στη Λέρο και από σήμερα, στην τελική πλέον ευθεία για την κάλπη, θα δώσει την μάχη από τη Ρόδο.

Κατά την παραμονή του χθες στο νησί της Λέρου ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λέρου, επίσης να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας, οι οποίοι του εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη και ευαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Υψηλάντης δεσμεύθηκε ότι θα στέκεται δίπλα, θα αγωνίζεται για τα προβλήματα και τις αγωνίες των ακριτών.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί της Λέρου του δόθηκε η ευκαιρία να παραστεί και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, πιο συγκεκριμένα στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου» όπου είχε και προσωπική συμμετοχή στις εκδηλώσεις της νεολαίας του σωματείου.

Στην περιοδεία τον συνόδευε το στέλεχος και πρώην υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Βαγγέλης, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Από σήμερα το πρωί ο Βασίλης Υψηλάντης ξεκίνησε την περιοδεία του στη Ρόδο με επίσκεψη στις Δημοτικές Κοινότητες Μασσάρων, Πυλώνας, Λάρδου, Απολλακιάς, Ίστριου, Βατίου, Κατταβιάς, Λαχανιάς, Γενναδίου και Ασκληπιείου. Κατά την μετάβαση του στα χωριά της Νότιας Ρόδου εισέπραξε την θερμή υποδοχή και εγκαρδιότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν και την πίστη τους για την τελική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot