Οι δημοκράτες (!) του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου ενοχλήθηκαν γιατί κάποιοι διαφωνούν

Ιούλιος 02, 2015
jumbo-banner

Αν δεν είχαν καταστρέψει την χώρα κάτι τέτοιοι περίεργοι τύποι που με θράσος φέρονται επιθετικά σε όσους διαφωνούν μαζί τους και βρίσκονται σε τεράστια αμηχανία γιατί τώρα κυβερνούν και δεν μπορούν να ασκούνται στο μόνο επάγγελμα που έμαθαν,

αυτό της λυσσασμένης διαμαρτυρίας, θα είχαν σίγουρα πολύ πλάκα και θα έδιναν άλλο χρώμα στα καφενεία όπου κατέστρωναν μέχρι σήμερα τα εθνοσωτήρια σχέδια τους πίνοντας ρακόμελα.
Πρότειναν οι ίδιοι μέτρα 8 δις, μεταξύ αυτών και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ της Δωδεκανήσου, και ζήτησαν από την τρόικα να μην καταργήσει το μνημόνιο που οι ίδιοι προσπάθησαν να σκίσουν αλλά μάλλον τα χεράκια τους ήταν αδύναμα λόγω της βραδινής πανηγυρικής οινοποσίας μετά την εξασφάλιση της τρομερής συμμαχίας με τον Νικόλα Μαδούρο.

Τώρα, ευτυχείς από την επιτυχία τους να κλείσουν τις τράπεζες παρακολουθούν τις ουρές και νομίζουν ότι όλοι οι συγκεντρωμένοι μπροστά στα ΑΤΜ πήγαν για να αγοράσουν εισιτήρια για την πρώτη εμφάνιση του ηγέτη τους με γραβάτα.
Ειρωνεύονται όλους τους αυτοδιοικητικούς που τόλμησε να επιλέξει δημοκρατικά ο λαός, όλους τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων, τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επαγγελματικών οργανώσεων γιατί έχουν υπεύθυνη στάση απέναντι στο μέλλον του τόπου τους και της πατρίδας τους.
Ο άγνωστος σε αυτούς τους ινστρούχτορες κόσμος της εργασίας, που δεν κινείται κομματικά και έχει κίνητρα πατριωτικά, είναι και η μοναδική εγγύηση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Η προσπάθεια τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τριτοκοσμική μπανανία για να μπορέσουν οι ίδιοι να επιβιώσουν, θα βρει απέναντι της την κοινωνία των πολιτών. Την κοινωνία των πολιτών που τρέμουν, που μισούν, που προσπαθούν με νύχια και δόντια να καταστρέψουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot