Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Food Expo Greece

Φεβρουάριος 11, 2016
jumbo-banner

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FoodExpo Greece που θα λάβει χώρα στις 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO.

Η φετινή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στοχεύει στην ανάδειξη της ιδιαίτερης γαστρονομίας του Νομού, προβάλλοντας επιχειρήσεις και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με έντονο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
προσκαλεί
τους επιχειρηματίες του Νομού Δωδεκανήσου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών και οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν γαστρονομία υψηλού επιπέδου, να συμμετάσχουν στο περίπτερο που θα διατηρεί, να προβάλουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, εφόσον συμφωνούν με τους όρους συμμετοχής (αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης), να καταθέσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και της Δ.ΕΤ.Α.Π. www.detap.gr καθώς και το λογότυπο της επιχείρησης τους σε ανοικτή μορφή ή στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση στο email tsampikaki@detap.gr.

Για διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος, τηλ: 2241044288. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση είναι διαθέσιμες στο σύνδεσμο www.foodexpo.gr.

ΑΙΤΗΣΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot