Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Ρόδο: Συνταξιούχος αυτοκτόνησε με όπλο στην Ανάληψη

Απρίλιος 15, 2016
jumbo-banner

Νέα τραγωδία συγκλονίζει από σήμερα στις 6.30 τα ξημερώματα το νησί της Ρόδου καθώς ένας 76χρονος που διέμενε στην περιοχή της Ανάληψης, έβαλε τέρμα στη ζωή του με όπλο.

Το περιστατικό έγινε κάτω από συνθήκες που διερευνά αυτή την ώρα η αστυνομία. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ενώ έχει ενημερωθεί αναλυτικά και η Εισαγγελέας του νησιού μας.

Ήταν λίγο μετά τις 6.30 το πρωί όταν οι γείτονες άκουσαν έναν πυροβολισμό. Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία όπου σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε σε μπαλκόνι σπιτιού σε κεντρική περιοχή της Ανάληψης, το πτώμα του 76 χρονου. Από τα πρώτα στοιχεία, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και όλα παραπέμπουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.


Γείτονες που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ περιγράφουν τον 76χρονο, ως έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, γνωστό στην περιοχή και τηνπόλη μας, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ και ούτε είχε δείξει να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot