Μεγάλη δωρεά στο ΕΠΑΛ Λέρου

Οκτώβριος 27, 2015
jumbo-banner

Έχω την ιδιαίτερη τιμή και την χαρά, να ανακοινώσω σήμερα, μια σημαντική προσφορά που έρχεται να προστεθεί στη πολύπλευρη δραστηριότητα της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη της Γραμματείας μας για το Νότιο Αιγαίο Κου Γιώργου Παλαπουγιούκ, ο οποίος κινούμενος από έντονο ενδιαφέρον και αγάπη για το τόπο του, κατάφερε να εξασφαλίσει δωρεάν παραχώρηση από το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251, πλούσιου εργαστηριακού εξοπλισμού για τον Τομέα Υγείας και την Αίθουσα εργαστηρίων του Tομέα Nοσηλευτικής του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Λέρου, ενός ακριτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος !

Η σημερινή κάλυψη υπαρχουσών ελλείψεων στον εργαστηριακό εξοπλισμό του Ε.Λ.Λ, . ενισχύει τις υπάρχουσες υποδομές Εκπαίδευσης και αναβαθμίζει το Εκπαιδευτικό του έργο στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα.

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός έχει ήδη μεταφερθεί στο νησί και προγραμματίζεται η επίσκεψη της Γραμματέως Αλληλεγγύης στη Λέρο , όπου μαζί με άλλες προγραμματισμένες δράσεις από το Περιφερειάρχη, θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια σε αίθουσα του Ε.Λ. Λέρου.

Στην ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης προσφοράς συνέβαλαν σημαντικα :

Ο Διοικητής του ΓΝΑ ,Ταξίαρχος ( ΥΙ) Χατζηγεωργίου Δημήτριος Ο Υποδιοικητής ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κοτσιράκης Αντώνιος και ο Εσμίας (ΕΒΦΘ) Καθάριος Δημήτριος τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία τους .

Επίσης, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του 15μελούς του ΕΛΛ, Κο Νικόλαο Σπύρου και την Καθηγήτρια του ΕΛΛ Κα Παπαφώτη Μαρία, που μας ενημέρωσαν για τις ελλείψεις και μας βοήθησαν να καταγράψουμε τα υλικά τα οποία χρειάζονταν .

Τέλος, ευχαριστώ και συγχαίρω θερμά τον Λεριό Περιφερειάρχη μας Γιώργο Παλαπουγιούκ, για την σύλληψη της εξαιρετικής αυτής ιδέας της μεγάλης δωρεάς, καθώς και την επίπονη προσπάθεια του τόσο καιρό , ώστε να υλοποιηθεί με κάθε επιτυχία.

Η Γραμματέας

Μίκα Παππά-Σέβου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot