ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στον κ.Σαντορινιό»

Σεπτέμβριος 11, 2015
jumbo-banner

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σαντορινιός:

«Έχω αποδείξει, με έργα αλλά και με τη διαδρομή μου, ότι είμαι σε μεγάλη απόσταση από ακραίες θέσεις και αντιλήψεις.
Στον κ. Σαντορινιό επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
Εγώ μιλάω με επιχειρήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μια καταστροφική πολιτική στο μεταναστευτικό, το τίμημα αυτής της πολιτικής το πληρώνουν τα νησιά του Αιγαίου.
Έξι ολόκληρους μήνες δεν κατάφεραν να συστήσουν τη διαχειριστική αρχή για την απορρόφηση των 470 εκ. ευρώ από την Ε.Ε., διέλυσαν την οικονομία των νησιών μας και ακόμα και σήμερα αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.
Αρνούνται το διαχωρισμό των προσφύγων, που πρέπει να απολαμβάνουν προστασίας, και των παράνομων μεταναστών που πρέπει να επαναπροωθούνται στις χώρες τους. Γιατί αυτή είναι η ευρωπαϊκή πολιτική.

Είχα καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή με 9 συγκεκριμένα ερωτήματα για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν μου απάντησαν, γιατί πολύ απλά δεν είχαν απαντήσεις.
Όπως δεν έχει απαντήσεις ο κ. Σαντορινιός σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων.
Μία εβδομάδα μετά την αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο από τον εκπρόσωπο του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «η θάλασσα δεν έχει σύνορα».

Δεν έχουν καταλάβει, ότι παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας με αυτές τις πρωτοφανείς θέσεις περί μη ύπαρξης θαλασσίων συνόρων. Υπονομεύουν το δικαίωμα της χώρας μας να προχωρήσει στην οριοθέτηση και ανακήρυξη ΑΟΖ για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Η άγνοια, οι ιδεοληψίες και η «αλλεργία» του ΣΥΡΙΖΑ σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εθνικά ζητήματα, ήταν πάντα γνωστές.
Τώρα, όμως, γίνονται επικίνδυνες».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot