Μαζική προσέλευση και ηχηρές απουσίες στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στη Ρόδο

Αύγουστος 25, 2014
jumbo-banner
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στην Πλατεία Δημαρχείου.

Εκπρόσωποι των ΟΤΑ, των τοπικών φορέων και μεταξύ αυτών ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Νικητιάδης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής βουλής Γρηγόρης Νιώτης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση (χαιρετισμούς απηύθυναν οι Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Πάππου).

Απουσίαζαν όμως οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Στράτος Καρίκης και Γιώργος Υψηλάντης, καθώς επίσης οι συνεργάτες τους. Όπως είναι γνωστό οι κ. Καρίκης και Υψηλάντης κατέθεσαν χθες αίτηση στο δήμο με την οποία ζητούν να ορκισθούν στις 29 ή 31 Αυγούστου, δεδομένου ότι εκκρεμεί ακόμη η δικαστική απόφαση για τις ενστάσεις σχετικά με το κύρος των δημοτικών εκλογών.

Τελικά ορκίσθηκαν μόνο οι παρατάξεις Φώτη Χατζηδιάκου, Χατζή Χατζηευθυμίου και ο Τάκης Πότσος.
Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση για όλο τον κόσμο μπροστά από το κινηματοθέατρο «Ρόδον».

drasisnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot