Μίκα Ιατρίδη: «Χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα. Είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στα νησιά μας».

Οκτώβριος 29, 2014
jumbo-banner
Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, η προμήθεια της κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και η συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης.

Η Μίκα Ιατρίδη, ανέφερε ότι τα κενά σε όλα τα Δωδεκάνησα ανέρχονται στο 40% περίπου του συνόλου των οργανικών θέσεων ενώ εστίασε και στο ζήτημα της στελέχωσης των πολύ μικρών νησιών.
Οι αστυνομικοί στα νησιά αυτά, όπως, για παράδειγμα η Τήλος και η Σύμη, σημείωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου, έχουν επιφορτιστεί με δύσκολο έργο και πολλαπλές αρμοδιότητες, οι οποίες και αυξάνονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να δοθεί προτεραιότητα στα Δωδεκάνησα στις τοποθετήσεις των στελεχών και να εξεταστεί η δυνατότητα να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των νησιών με τμήματα συνοριοφυλάκων.


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot