Μήνυμα Καλοπήτα Βάιου Μέλους Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σεπτέμβριος 22, 2015
jumbo-banner

Άλλη μία εκλογική διαδικασία έφτασε στο τέλος της, ευχαριστώ όλους όσους υποστήριξαν την προσπάθεια την δικιά μου , αλλά και όσους μοιράστηκαν τις απόψεις τους μαζί μου , όσους με άκουσαν , όσους με πρόσεξαν.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν να δώσουν την ευθύνη διαχείρισης του 3ου μνημονίου σε αυτούς που διαπραγματεύθηκαν για αυτό , σε αυτούς που το έφεραν .

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη να διασφαλίσει πλέον μια σταθερή Κυβέρνηση τετραετίας με Εθνική Γραμμή για Βιώσιμες Λύσεις με οριστική και αμετάκλητη έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια.

Εμείς πλέον έχουμε την ευθύνη μιας δημιουργικής αντιπολίτευσης προς την κατεύθυνση των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και της διασφάλισης του κοινωνικού κράτους.

Ευχαριστούμε θερμά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τη ψήφο τους στήριξαν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη , η πρόσκληση μας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας παραμένει ανοικτή. Συνεχίζουμε τον γόνιμο διάλογο με όλους αυτούς που μας άκουσαν, τους προβληματίσαμε αλλά σήμερα δεν συμπορεύτηκαν μαζί μας.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ έχουν σημειώσει μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Από αυτές τις εκλογές βγαίνουμε ενισχυμένοι , έχουμε κοινωνικό ακροατήριο έχουμε ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Ο αγώνας μας είναι να κάνουμε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν ξανά ως προοδευτική πλειοψηφική δύναμη, είναι να τους αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει. Αυτός ο αγώνας τώρα ξεκινάει .

Καλοπήτας Βάιος
Μέλος Κ.Π.Ε ΠΑΣΟΚ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot