Κοινή δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του Δημάρχου Μυκόνου για την ανυπαρξία του ΕΚΑΒ στα νησιά

Μάιος 11, 2015
jumbo-banner

Με αφορμή τα περιστατικά του Σαββατοκύριακου στο νησί της Μυκόνου, στα οποία αναδείχθηκε η παντελής αδυναμία του ΕΚΑΒ να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, προέβησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση:

«Η γύμνια που αναδείχθηκε ως προς την κάλυψη από το ΕΚΑΒ, το διήμερο που προηγήθηκε, aποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα νησιά μας αποτελούν στόχο μόνο φορολογικών επιδρομών. Η Πολιτεία τα θυμάται μόνο όταν έχει ανάγκη από έσοδα.
Με την ίδια ευκολία με την οποία στοχοποιεί, δυσφημεί και σχεδιάζει την εξόντωσή τους, απαιτούμε να τα να σχεδιάζει και την τήρηση των στοιχειωδών υποχρεώσεών της απέναντί τους.
Τα όσα τραγικά βιώνουμε, εμάς δεν μας κάνουν να λειτουργήσουμε με τον ίδιο εκδικητικό τρόπο που λειτουργεί η Πολιτεία και σε αντίθεση με αυτήν, προτείνουμε να μας δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να την στηρίξουμε και στο θέμα του ΕΚΑΒ».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot