Κι άλλος νεκρός σε τροχαίο στη Ρόδο, μόλις 22 ετών

Μάρτιος 15, 2015
jumbo-banner

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στο νησί της Ρόδου, με τον θάνατο να θερίζει στην άσφαλτο.

Απόψε, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ένας ακόμα οδηγός ιχ αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καρφώθηκε σε κολόνα.
Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της περιφερειακής Τσαίρι - Αεροδρόμιο. Το μαύρο ιχ αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς την Ρόδου Λίνδου.

Οι διασώστες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που απεγκλώβισαν τον οδηγό μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός ήταν ένα νέο παλλικάρι, μόλις 22 ετών ο οποίος κατάγεται από την Έμπωνα.

Η νέα τραγωδία που έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο της 32χρονης εκπαιδευτικού, στο νησί της Ρόδου, προκαλεί θλίψη αλλά και έντονο προβληματισμό, στην κοινή γνώμη του νησιού μας, αφού είναι το πέμπτο θύμα της ασφάλτου από την αρχή του έτους.

Στο ίδιο σημείο, είχε χάσει τη ζωή της πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και μια νεαρή μητέρα από τη Ρόδο.
Πάντως, στη στροφή 200 μέτρα πριν το σημείο που έγινε η τραγωδία, ο δρόμος ήταν βρεγμένος και δεν αποκλείεται το όχημα να γλίστρισε στα νερά και στη συνέχεια να καρφθώθηκε στην κολώνα.

rodiaki.gr

nekrr

nekrr3

nekrr2

nekrr1

rodiaki

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot