Menu
Το παραδοσιακό πανηγύρι στην Παναγία την Αχούσα (φωτό-βίντεο)

Το παραδοσιακό πανηγύρι σ…

Με επιτυχία και μεγά...

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα, ο πανηγυρικός εσπερινός στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης στην Κω (φωτό-βίντεο)

Με την προσήκουσα λαμπρότ…

Παρουσία αρκετών πισ...

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούνται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι από Λέσβο… από Κω;;

Σ. Φρούντζας: Μοριοδοτούν…

Δημοσιεύθηκε χθες,...

«Έναρξη δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στο νησί της Κω»

«Έναρξη δολωματικών ψεκασ…

Από την Διεύθυνση ...

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας Ασφενδιού

«Γιορτή Κρασιού» το Σάββα…

Στο πλαίσιο των Πολι...

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρία άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανακούφιση των πολιτών της Κω”

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Τρ…

Η Αντιδήμαρχος Οικ...

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ σε 570.000 επιστροφές φόρου

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός…

Έξι στους δέκα φορολ...

Περισσότερα από 35 δισ. στην Ελλάδα έως το 2020

Περισσότερα από 35 δισ. σ…

«Ειδικά», όπως σημ...

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση αποδυνάμωσε την Ελληνική Πυροσβεστική Υπηρεσία προς χάριν της  Fraport

Νότης Μαριάς: Η Κυβέρνηση…

Η Κυβέρνηση αποδυν...

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσαμε σε ερωτικές αγκαλιές στην ξαπλώστρα

Μύκονος: Ουπς! Τους πιάσα…

Είναι τρελά ερωτευ...

Θέλεις σαν τρελή να κάνεις σχέση και φαίνεται; 5 λόγοι για να ηρεμήσεις… ΤΩΡΑ!

Θέλεις σαν τρελή να κάνει…

Σπουδαίο πράγμα ο ...

Τουρισμός με… «αβάσταχτη ελαφρότητα»

Τουρισμός με… «αβάσταχτη …

Οταν αυτός ο τομέας ...

Prev Next

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Χ. Κόκκινου για τη σύμβαση αόρατου ειδικού συνεργάτη Η.Κ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Χ. Κόκκινου για τη σύμβαση αόρατου ειδικού συνεργάτη Η.Κ.
jumbo-banner

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΑΟΡΑΤΟΥ» ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Η.Κ.

- ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Περιφερειάρχα ,

Πληροφορήθηκα από τις υπηρεσίες της ΠΝΑ ότι ο κ. Η. Κ., που είχε προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλός μου στις 30/12/2014 μέχρι 2/6/2015, ημέρα που υπέβαλε παραίτηση σε μένα και κοινοποιήθηκε στις 5/6/2015 από την Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Δωδεκανήσου στην Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Κυκλάδων, ανακάλεσε στο γραφείο σας (!) την παραίτησή του στις 9/6/2015 και πρωτοκολλήθηκε στις 29/6/2015 (είκοσι μέρες αργότερα!!!) όταν και στάλθηκε από συνεργάτη σας το έγγραφο στη Σύρο.

Ενώ σας απέστειλα δύο (2) επιστολές (10/6/2015 και 29/6/2015) ζητώντας να προχωρήσει η διαδικασία για το νέο ειδικό σύμβουλο μου, με αγνοήσατε, δεν με ενημερώσατε για την ανάκληση της παραίτησης και μάλιστα στις 7/7/2015 με απόφασή σας (την παρέλαβα στις 13/7/2015) του αναθέσατε επιπλέον καθήκοντα!!! Καθήκοντα που θα μπορούσατε να αναθέσετε στους δικούς σας συνεργάτες ή σε κάποιον υπάλληλο της Περιφέρειας ή σε στέλεχος της περιφερειακής αρχής! Αναθέσατε καθήκοντα σε άνθρωπο που δεν πρόσφερε υπηρεσίες για τον λόγο που είχε προσληφθεί.

Την ίδια ώρα στο γραφείο μου δεν υπήρχε καμία υποστήριξη!!! Παρά το γεγονός ότι διαχειρίζομαι θέματα καθημερινότητας, το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ζητήματα πολιτικής προστασίας κ.τ.λ. Ακόμα και την πρωτοκόλληση των εγγράφων το κάνω ο ίδιος …

Γνωρίζετε ότι δικαιούμαι με βάση το Ν. 3852/10 ειδικό συνεργάτη και στην ουσία δεν έχω εδώ και δύο (2) μήνες. Την ίδια ώρα αγνοήθηκε αίτημά μου για στελέχωση στο γραφείο μου σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλα γραφεία …

Από τις 29/6/2015 ο κ. Η.Κ. μέχρι σήμερα 30/7/2015 δεν προσέφερε καμία υπηρεσία στο γραφείο μου και δεν ανταποκρίθηκε στο σκοπό που προσλήφθηκε.

Για το γεγονός ότι δεν παρείχε καμία υπηρεσία στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου για τον οποίο προσλήφθηκε, ούτε είχε φυσική παρουσία στο γραφείο μου (όλα τα ανωτέρω αποδεικνύονται με στοιχεία) απαιτώ ΑΜΕΣΑ να προχωρήσετε σε καταγγελία της συνεργασίας της ΠΝΑ με τον κ. Η. Κ και να αρχίσουν τάχιστα οι διαδικασίες για νέο συνεργάτη μου.

Εξυπακούεται ότι για το συγκεκριμένο άνθρωπο που δεν εργάστηκε για το λόγο που προσλήφθηκε δεν συνηγορώ να καταβληθεί μισθοδοσία ώστε να μην γίνουμε κακό παράδειγμα στη κοινωνία μας που μαστίζεται από φτώχια και ανεργία. Άλλωστε εκ των υστέρων και ουσιαστικά συμπτωματικά έμαθα την ανάκληση της αίτησης του.

Υ.Γ.1 Εάν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε ο ίδιος για τις δικές σας ανάγκες, σας θυμίζω ότι ο νόμος σας δίνει όλη την δυνατότητα να προσλάβετε δύο (2) συμβούλους τους οποίους έχετε και μπορείτε να τους αλλάξετε και να τον προσλάβετε στη θέση τους.

Υ.Γ.2 Έχετε την αρμοδιότητα του ΕΣΠΑ και έχετε την δυνατότητα να προσλάβετε αρκετούς συμβούλους και με καλούς μισθούς, όπως έχετε πράξει για άλλους. Επίσης μπορείτε μέσω της Τεχνικής Βοήθειας να χρησιμοποιήστε και τον κ. Η. Κ. (αν σας είναι τόσο απαραίτητος).

Υ.Γ.3 Επίσης μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στις εταιρείες της ΠΝΑ όπου έχουν τοποθετηθεί συνεργάτες σας σε έμμισθες θέσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου


Χαράλαμπος Κοκκινος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή