Κανείς δεν πιστεύει πλέον το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Δεκέμβριος 15, 2015
jumbo-banner
O Βουλευτής Δωδεκανήσου και Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων από την κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων είχε ολοκληρωθεί από το φθινόπωρο του 2014.
Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, δια των αρμοδίων Υπουργών, υπέγραψε χθες τη σύμβαση παραχώρησης χωρίς να κάνει καμία αλλαγή.
Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω δηλώσεις του Πρωθυπουργού, κ. Τσίπρα, αλλά και σημερινών Υπουργών και βουλευτών, που υπόσχονταν την ακύρωση του διαγωνισμού και της σύμβασης.

Είναι υπερβολικό, όμως, να επιμένουν κάποιοι σε ένα παραμύθι που κανείς δεν πιστεύει πλέον.
Είναι υπερβολικό ένας Υπουργός, από αυτούς που υπέγραψαν χθες τη σύμβαση, να δηλώνει ότι υπέγραψε με...πόνο και ότι διαφωνεί.
Να του υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πρόταση των 47 σελίδων που είχε αποστείλει στις 4 Ιουνίου, δεσμεύεται για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Φυσικά, ούτε επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραχώρησης υπήρξε, όπως μας είχε πει ο κ. Σταθάκης, σε Επίκαιρη Επερώτηση που είχαμε καταθέσει.
Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία: η κυβέρνηση έχασε πολύτιμο χρόνο όλο αυτό το διάστημα για να υπογράψει μόλις χθες τη σύμβαση, που θα έπρεπε να είχε υπογράψει από το πρώτο τρίμηνο του 2015 στέλνοντας και το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που ενθαρρύνει ιδιωτικές επενδύσεις.
Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, όμως, όταν επιχειρούν να παραστήσουν τους «πονεμένους» και τους «διαφωνούντες», ενώ δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές τους.

Η διακυβέρνηση της χώρας χρειάζεται σοβαρότητα, δεν χρειάζεται άλλα ψέματα γιατί τα έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot