Καθηγητές παρενοχλούσαν μαθήτριες σε Ρόδο και Κάλυμνο

Μάρτιος 17, 2015
jumbo-banner

Δύο σοβαρές υποθέσεις, παρενόχλησης μαθητριών από καθηγητές(!) που υπηρετούν σε σχολεία της Δωδεκανήσου, απασχολούν από την αρχή της εβδομάδας τις αρμόδιες υπηρεσίες, την Εισαγγελία, καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας που ενημερώθηκε σχετικά.

Οι υποθέσεις που φέρνει στη δημοσιότητα η «ΡΟΔΙΑΚΗ» στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης 18 Μαρτίου, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αφού στην μία από τις δύο, υπάρχουν ντοκουμέντα και ηλεκτρονικά μηνύματα (SMS)

που έστειλε ο καθηγητής σε τρεις(!) μαθήτριες τα οποία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις προθέσεις του… δάσκαλου που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει!
Μάλιστα, με εντολή του προϊσταμένου εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, ο πρώτος εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από το σχολείο που υπηρετούσε και κινήθηκε αυτομάτως σε βάρος του η διαδικασία απόλυσης, ενώ ο δεύτερος μετακινήθηκε από το σχολείο της Ρόδου όπου υπηρετούσε, σε άλλο σχολικό συγκρότημα.

ΠΗΓΗ ΡΟΔΙΑΚΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot