Κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε.Δ. για δυναμικές κινητοποιήσεις για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ

Ιούνιος 25, 2015
jumbo-banner

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Παλινωδίες στον λόγο βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης σχετικά με το μείζον θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.
Η πολυσυζητημένη μείωση σε συνδυασμό με το υψηλό μεταφορικό κόστος θα μας καταστήσει αυτόματα και αβίαστα μη ανταγωνιστικούς έναντι των γειτόνων μας και των ανταγωνιστών μας.
Θα επιφέρει καίριο πλήγμα όχι μονό στον τουρισμό αλλά αλυσιδωτά στις κατασκευές, στις μεταφορές, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα και ιδιαίτερα στον απλό πολίτη των νησιών μας που θα αναγκαστεί σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκύρια, να επωμιστεί το κόστος της αύξησης.
Θεωρούμε υποχρέωση των κοινοβουλευτικών εκπρόσωπων μας να καταψηφίσουν την όποια πρόταση της κυβέρνησης που θα περιλαμβάνει την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών φπα στα νησιά μας.

Καλούμε όλους τους φορείς της Δωδεκανήσου:
περιφέρεια
δήμο
επιμελητήρια
ομοσπονδίες
εργατικό κέντρο
αλλά και όλους τους εκπροσώπους σωματείων, συνδέσμων, συλλόγων να ενωθούμε και να αντιδράσουμε όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον δυναμικά και οργανωμένα σαν μια γροθιά ώστε να αντιληφτούν το λάθος τους.
Δεν τίθεται πλέον μονό θέμα οικονομικό αλλά και ηθικό.
Θα πρέπει όλοι να πάρουν το σωστό μήνυμα χωρίς περιττά λόγια, αλλά μονό με πράξεις.
Με δυναμική διάθεση


Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ
Ο.Ε.Β.Ε.Δ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν.ΤΣΟΥΛΛΟΣ Γ. ΠΑΓΚΑΛΗΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot