Ι. Παππάς: "..συνεχές έγκλημα το οποίο ο κ. Τσίπρας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται.."

Νοέμβριος 10, 2015
jumbo-banner

Στη Ρόδο σε διάφορες κοινότητες και στη Σύμη περιόδευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς, ο οποίος είχε επαφές με φίλους και στελέχη της παράταξης.

Ο κ. Παππάς παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κας Νίκης Μηταρέα με τίτλο «Με κρασί και Ελληνικά» που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (Δ.ΕΤ.Α.Π.), στα πλαίσια των δράσεων τους για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας,όπου και του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για την Νίκη Μηταρέα σαν Φιλη και συνεργάτης για πάνω απο 10 χρόνια στα περιοδικά και τις εφημερίδες των εκδόσεων Πήγασος, όπου και συνεργάζονταν.

Συνεδρίασε με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα Κοσκινού, τις Καλυθιές κατ τ' Αφάντου σχετικά με τον απολογισμό της θερινής τουριστικής περιόδου και συζήτησε τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και ομαλότερη λειτουργία την επόμενη περίοδο.

Ακόμη, παρέστη στην θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε Το Σαββάτο 07 Νοεμβρίου 2015 με αφορμή τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο παλαιό κοιμητήριο Ιαλυσού και τον Πανηγυρικό Εσπερινό όπου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.

Αργότερα, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου όπου παρακολούθησε την θεία λειτουργία για τον εορτασμό του Ταξιάρχη Μιχαήλ και στην συνέχεια συναντήθηκε με φίλους και στελέχη της Ν.Δ.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε τη Σύμη και μετέβη στον Πανορμίτη όπου παρακολούθησε την λειτουργία και το απόγευμα στην Ρόδο παρέστη στην ομιλία του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στο 'Ρόδος Παλάς'.

Από την Ρόδο ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Την ώρα που η χώρα καταρρέει, η 'παρέα' των Σύριζα - ΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα για όλα τα μεγάλα ζητήματα με πρωταρχικό την οικονομία και το μεταναστευτικό που μαστίζει τα νησιά μας. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε σύγχρονη κόλαση και ο κ. Τσίπρας αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει λύσεις, δεν γνωρίζει ούτε πού είναι γεωγραφικά το Αιγαίο!

Εξ αρχής ζητήσαμε να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να μην καταστραφεί η εικόνα των νησιών που δέχονται κατά κύματα τους παράτυπους μετανάστες όπου δεν υπάρχουν υποδομές για φιλοξενία και αντιμετώπιση των αναγκών. Ο τουρισμός των νησιών όπως η Κως και η Λέρος κατέρρευσε για το 2015 και θα έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα το 2016.

Η δική μας θέση μας δεν είναι η δημιουργία 'Hot Spots' στα νησιά μας ή στην Τουρκία αλλά στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία. Μόνον εκεί μπορεί να αντιμετωπιστεί σοβαρά το πρόβλημα με τις συνεχείς ροές των μεταναστών προς την Ελλάδα με παράλληλη δυναμική περιφρούρηση των συνόρων μας για την αποτελεσματική αποτροπή της απάνθρωπης δραστηριότητας των δουλεμπόρων στο Αιγαίο.

Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που μας ενώνει όλους και η ιστορία του αποτελεί πόλο έλξης και θαυμασμού των εκατομμυρίων ξένων επισκεπτών μας κάθε χρόνο. Δεν μπορεί να συνεχίσει η μετατροπή του σε απέραντο υγρό τάφο για δεκάδες αθώους ανθρώπους και παιδιά που χάνουν την ζωή τους τόσο βάναυσα. Μιλάμε πλέον για συνεχές έγκλημα το οποίο ο κ. Τσίπρας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται και γίνεται συμμέτοχος με τη συμπεριφορά του κ την ανεύθυνη στάση του.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι αντί να απέχουν από τις κάλπες και να επιδεικνύουν αδιαφορία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, είναι η ώρα να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να στείλουμε όλοι μαζί αυτή την καταστροφική κυβέρνηση, σπίτι της.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Αποκλειστικά υπεύθυνη για την καταστροφή που έχει επιφέρει από τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι η σημερινή κυβέρνηση, η οποία χαρακτηρίζεται από ανικανότητα, επικίνδυνη επιπολαιότητα και ακυβερνησία. Η χώρα καταρρέει και οι πολίτες της πρέπει να καταλάβουν ότι η ευθύνη είναι στα χέρια τους".

Εκ του Γραφείου Τύπου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot