Ι. Παππάς: Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στέλνει η Δωδεκάνησος !

Σεπτέμβριος 17, 2015
jumbo-banner

«Μετά την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ» και την παρουσία κορυφαίων στελεχών του κόμματος, όπως πρώην βουλευτών,

πολιτευτών, μελών της ΟΝΝΕΔ αλλά και απλών ψηφοφόρων της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, η Ρόδος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα νίκης»! δήλωσε ο Υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Δωδεκάνησο, Γιάννης Παππάς.
Ο κ. Παππάς συνόδευσε τον πρώην Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υποψήφιο βουλευτή Β' Αθηνών κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τις συναντήσεις που πραγματοποίησε στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου, αφού τους δυο άνδρες συνδέει παλαιά φιλία, έχουν μοιραστεί κοινούς αγώνες και συγγενική σχέση.

Ο κύριος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην ευαίσθητη τουριστικά και οικονομικά περιοχή της Δωδεκανήσου η καταστροφική διακυβέρνηση των τελευταίων μηνών.

Ο πρώην Υπουργός, δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες που θα καταβάλουν οι κατά τόπους φορείς για το μείζων ζήτημα του ΦΠΑ, το πλήγμα στον τουρισμό, την αποψίλωση των δομών υγείας και των εκπαιδευτικών δομών.

Εκ του γραφείου Τύπου
ypopsifioi

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot